top of page
GRN Products

Avantatges del microciment exterior

Les façanes de microciment estan de moda. Gràcies a aquest revestiment per a façanes aconseguiràs donar a les parets un acabat decoratiu i resistent. Estaràs treballant amb un producte d´alta qualitat, resistència a les temperatures i molta més duresa que altres opcions de revestiment per a façana.




Beneficis del revestiment en microciment per a exteriors

  • La seva propietat més apreciada és que és totalment impermeable sempre que la seva aplicació inclogui un acabat amb vernís (diferent a la impermeabilització per a terrasses).

  • Gran varietat de colors. Disposem de màquines tintomètriques per oferir-te una extensa carta per al teu microciment de colors.

  • No produeix condensació: permet que la paret respiri correctament (si s’hi aplica un acabat hidròfug).

  • Acabat llis amb aigües que donaran un toc únic a la façana.

  • No necessita juntes de dilatació: aporta sensació de continuïtat i harmonia. Podràs revestir les parets sense juntes als tres plans constructius (obliquus, horitzontal i vertical).

  • Posseeix propietats antisèptiques: impedeix el creixement de bacteris, fongs o males herbes.

  • És un revestiment molt net. Requereix molt poc manteniment i la neteja és molt senzilla.

  • És molt durador en el temps.

  • Transmet una sensació de total amplitud


Què és el microciment?

El microciment és un tipus de revestiment que sol utilitzar-se principalment com a paviment o revestiment interior, però compleix una excel·lent funció també com a revestiment per a parets exteriors gràcies a la seva propietat impermeable (sempre que se segelli el microciment amb el vernís adequat). Es tracta d’un producte multisuperfície: es pot aplicar sobre qualsevol material a excepció dels que presenten dilatació. A més, la seva aplicació és d’alta comoditat ja que no requereix aixecar prèviament el suport anterior (paviment/façana).


És un material apte per a l’aplicació sobre rajoles, pladur, rajoles, marbre, terratzo o guix, entre altres superfícies. Fins i tot hi ha qui ho aplica a la piscina en lloc de pintar-la. El microciment està compost a base de ciment, resines base aigua, additius i pigments minerals.




Tens un projecte amb microciment en ment?




Comments


bottom of page