top of page
GRN Products

7 Diferències entre impermeabilitzant de cautxú i membrana híbrida

La tecnologia en pintura avança igual que ho fa la societat. Anys enrere el cautxú era la solució més coneguda per impermeabilitzar superfícies però actualment, la membrana híbrida aconsegueix millors resultats. A continuació et detallem per què:


La pintura a base de cautxú ha estat el producte estrella durant molts anys, extensament utilitzat per impermeabilitzar terrasses, cobertes, teulades i altres superfícies. Però el sector avança i hem de moure’ns amb ell.

Si bé és cert que la pintura de cautxú dona bons resultats i se segueix comercialitzant per nombrosos projectes, en termes d’impermeabilització de superfícies hi ha opcions de qualitat superior que et donaran molt millor resultat, com és el cas de la Membrana Híbrida GRN.


Aquí et deixem una petita i senzilla comparació perquè puguis valorar amb informació en ferm les diferències entre pintura de cautxú i membrana híbrida impermeabilitzant:

  • La pintura feta a base de cautxú té molta més absorció a l’aigua. Això ens perjudica, ja que justament el que volem és que la superfície no absorbeixi els líquids.

  • El nivell de transitabilitat de la Membrana Híbrida GRN és superior a la del cautxú. Per tant, si pintem una superfície amb cautxú és molt probable que es malmeti abans a causa de l´ús i trepitjades. Ens interessa tenir certa garantia després de pintar conforme podrem moure’ns per la superfície sense haver d’anar de puntetes per no danyar-la!

  • La Membrana Híbrida GRN aporta un 300% més d’elasticitat que el cautxú.

  • El cautxú no ens dona garantia de permeabilitat al vapor d’aigua.

  • La Membrana Híbrida GRN és més eficient perquè s’evapora un 30% menys que la pintura de cautxú. Per tant, tindrem més litres reals de pintura per aplicar.

  • El cautxú no té memòria elàstica.

  • La temperatura de tolerància és una influència més forta per les propietats del cautxú que per a la Membrana Híbrida GRN. Amb el cautxú tenim un ventall des dels 0ºC fins els 40ºC mentre que amb la pintura GRN mantenim les propietats intactes des dels -20ºC fins els 80ºC.

Si vols més informació sobre la Membrana Híbrida GRN pots consultar-la a la seva fitxa tècnica.

Comments


bottom of page