top of page
GRN Products

Com impermeabilitzar una superfície en 6 passos i acabar amb les goteres definitivament

Els problemes de goteres a les terrasses i cobertes són un dels majors focus de frustració tant per particulars com per professionals i més complicats de resoldre. Les tendències i tecnologies en pintura evolucionen i tot i això, costa trobar la solució definitiva. Amb GRN, però, això ja no és una preocupació.

Pintura antigoteres i solucions antihumitat per terrasses, terrats i cobertes


Quina és la millor solució quan tenim problemes de goteres o humitats sota terrasses o terrats?


Habitualment, solem posar-hi una solució fàcil i ràpida moguda per la pressa, però s’ha d’anar molt en compte amb aquests pedaços. Pintar una terrassa amb una pintura qualsevol, simplement perquè ens agrada el color i pensem que ja servirà perquè l’aigua no filtri, ens pot provocar altres desastres: no aconseguirem aturar el problema i les goteres persistiran. En ocasions arribant a ser fins i tot pitjors.



La segona solució més recorreguda sol ser aplicar a la superfície pintura de cautxú (col·loquialment coneguda com clorcautxú o cautxú). La realitat, però, és que, amb aquesta tipologia de pintura, aconseguirem una durada molt curta i tindrem una transitabilitat baixíssima (coneix les diferències entre la pintura de cautxú i la membrana híbrida). És molt important conèixer, primerament, què és la transitabilitat i quin serà el nivell de transitabilitat de la superfície que volem impermeabilitzar. En funció d'això, ens serà útil un producte o altre.




Com acabar definitivament amb les goteres de la terrassa en 6 passes: amb GRN

  1. Repara i neteja la superfície a la perfecció. Assegura’t de no deixar restes de pols, despreniment o pinassa. Necessitem tenir el terra impol·lut per tenir un resultat excel·lent. Pots netejar més fàcilment amb una pistola d’alta pressió o hidrorentadora. Llegeix més sobre la preparació de superfícies i projectes.

  2. Aplica una primera capa d’imprimació. Segons com estigui la coberta no serà necessari fer aquest pas (el producte per sí sol és autoimprimable). Si es tracta d’una superfície no porosa, l’imprimació te la pots estalviar. Tot i així, si vols assegurar 100% el resultat, et recomanem que ho facis igualment. Aplicar prèviament a la pintura, una capa d’imprimació, sempre aporta una sèrie d’avantatges al projecte.

  3. Pinta la superfície amb el producte: Membrana Híbrida GRN. Ara sí! Aplica una capa de GRN Membrana Híbrida a la zona que vols impermeabilitzar. Assegura’t de passar per tot arreu.

  4. Reforça els punts crítics amb la malla o velo.

  5. Estén la malla o velo per tota la superfície. Aquí has de tenir molt en compte la manera en què s’ha de col·locar: estén-la per tota la superfície i reforça bé els sòcols i cantonades per evitar que l’aigua pugui filtrar per les juntes.

  6. Sella la superfície cobrint totalment la malla o velo amb Membrana Híbrida GRN. Aquesta és la part més important del projecte. Aplica tantes capes de pintura com siguin necessàries perquè no quedi ni un mil·límetre de malla o velo a la vista. I recorda no acabar la pintada a les cantonades del terra: puja la pintura fins al sòcol per segellar bé la superfície. Sigues generós/a: quedar-te curt/a en aquest pas pot fer que tot el projecte acabi coix. Has de marxar amb la sensació d’haver creat un sandvitx entre la primera capa de GRN, la malla o velo entremig i la segona capa del producte.

I aquí GAIREBÉ acaba el projecte. Falta una part crucial: el temps d’espera. Sigues pacient i deixa reposar i assecar la terrassa entre 2 i 4 hores.




Material necessari per fer una bona impermeabilització de superfície

· Aconsellem utilitzar com a eina una hidrorentadora per netejar bé el suport

· Paper de vidre o abrasius (aconsellem utilitzar maquinària Festool)

· Imprimació, en cas d'incloure-la al projecte

· Membrana Híbrida GRN: 1,5L/m2 (comptant la malla/velo)

· Allargador d'alumini pel corró

· Corró

· Malla/velo






Comments


bottom of page